Drop Down Menus

      Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

      ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ" ΕΘΝΙΚΗΣ...

      Φινάλε πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου στη Γ Εθνική κατηγορία, η χθεσινή 15η αγνωστική.  Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή «Χειμώνα»
      μοιράζονται από χθες η ΑΕ Ερμιονίδας και η ΑΕ Καραισκάκης, μετά από την απρόσμενη ήττα της ομάδας της Άρτας , στην έδρα της από την ΑΕ Μεσολογγίου.
      Το «μπουρλότο» της ΑΕΜ μέσα στην Άρτα, άναψε για τα καλά τη φωτιά στον όμιλο της Πελοποννήσου καθώς στην διεκδίκηση  του τίτλου μπαίνουν εκτός από της ομάδες του Κρανιδίου και της Άρτας άλλες τέσσερις ομάδες. 
      Η ομάδες αυτές είναι η Καλαμάτα, ο Παναργειακός, ο Μεσσηνιακός και η Κόρινθος. Με τις δύο τελευταίες να κοιτάζουν και τα νότα τους αφού απέχουν μόνο τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. 
      Επίσης πάνω από την διαχωριστική γραμμή βρίσκονται και οι ομάδες του ΠΑΟ Βάρδας και της Αχαϊκής οι οποίες θα δώσουν σκληρή μάχη για να διατηρήσουν τις θέσεις τους από τις ομάδες της Δόξας Νέας Μανωλάδας, του Ατρόμητου Λάππα και του Παναρκαδικού, που βρίσκονται μέσα στην  επικίνδυνη ζώνη λίγους βαθμούς πίσω και κοντά  στη σωτηρία τους. Σε δυσχερέστερη θέση και από ότι φαίνεται η επιστροφή τους στις  τοπικές κατηγορίες είναι σίγουρη,  βρίσκονται οι ομάδες της ΑΕ Μεσολογγίου, του Παναυπλιακού, του Εθνικού Σαγέικων, του Άρη Αιτωλικού και του ΠΦΟ Πανόπουλου.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ