Drop Down Menus

      Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

      Τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς έκανε ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ με τα μέλη της διοίκησης να συζητούν και για τον προγραμματισμό της επόμενης.

      Στη Βάρδα και τον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ, η σεζόν ολοκληρώθηκε με την ομάδα να ανανεώνει το εισιτήριο για το πρωτάθλημα της Γ´ΕΘΝΙΚΗΣ.
      Μετά τον αγωνιστικό απολογισμό, έγινε και ο οικονομικός απολογισμός για την ομάδα του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ με τα μέλη του να συζητούν για τον προγραμματισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά κι εκείνης που έρχεται.
      Αναλυτικά: "Τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς έκαναν χθες τα μέλη του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ.Συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούσαν τον οικονομικό προγραμματισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και η οποία κρίθηκε άκρως επιτυχημένη για την ομάδα μας.
      Παράλληλα ο πρόεδρος της ομάδας ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ πρότεινε να πραγματοποιηθεί σύντομα μία δεύτερη Γ.Σ και με την προσθήκη μερικών ατόμων ακόμα στο Δ.Σ  σταδιακά να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας  για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
      Έτσι η δεύτερη Γ.Σ ορίστηκε για την Τετάρτη  11 Ιουνίου 2014 και ώρα 8:00 μμ πάλι στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Βάρδας.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ