Drop Down Menus

      Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

      ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ( Θεοδωρακόπουλος Θ ) ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ...


      Αποκτήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού έχοντας στεφθεί πρωταθλητής Ηλείας με τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας και μέχρι τώρα δικαιολογημένα βρίσκεται στο επίκεντρο στην ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας. Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο, που έχει σκοράρει και στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια των «πράσινων». 

      Ο 23χρόνος Ηλείος φορ, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που προέχει είναι να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς. Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία μου, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς σοβαροί και προσγειωμένοι», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Θεοδωρακόπουλος ποδοσφαιριστής που έχει να επιδείξει παρουσίες και σε Αστέρα, ΠΦΟ Πανόπουλου και Μαγούλα.

      «Έχουμε μεγάλες δυνατότητες...» Όσον αφορά τι πρέπει να περιμένουμε από τον φετινό ΠΑΟ Βάρδας, ο Ηλείος επιθετικός έβαλε ψηλά τον πήχη. «Έχουμε μεγάλες πιθανότητες, η ομάδα έχει δυναμική η οποία φαίνεται σιγά – σιγά μέσα στο γήπεδο. Προέχει να συνεχίσουμε με χαμηλούς τόνους, κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κάνοντας στο τέλος ταμείο», επεσήμανε ο πρώτος σκόρερ μέχρι τώρα του ΠΑΟΒ.

      «Εξαιρετικό το κλίμα...» 
      Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του, ο νεαρός επιθετικός εξήρε το κλίμα στην ομάδα της Βουπρασίας. «Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι δουλεύουμε ενωμένοι με απώτερο σκοπό να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Αισιοδοξούμε για τη νέα χρονιά και το μόνο που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς», κατέληξε στις δηλώσεις του ο επιθετικός της «Μπάρτσα» 

      Αλλαγή στο πρόγραμμα...
      Στα του καθαρά αγωνιστικού περιεχομένου, η απόφαση για αναβολή των αγώνων θα επιφέρει κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα με τον ΠΑΟΒ να κάνει λόγο για μια σεβαστή απόφαση που συνδέεται με ένα τόσο τραγικό γεγονός όπως αυτό που συνέβη στο ματς της Κρήτης. Οι «πράσινοι» υπό τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Σταματίου γυμνάστηκαν κανονικά χθες, ενώ για σήμερα η προπόνηση θα είναι πρωινή. Σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτίσει ο βολιώτης τεχνικός, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο ενώ θα δοθεί ρεπό την Κυριακή.

      Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩΘΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΑΝΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ...

      iliop_pan@yahoo.gr

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ