Drop Down Menus

      Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

      ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ...λίγα λόγια,σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια στην οποία δεν περισσεύει κανένας...


      ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΗ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΗΛΙΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ...
      Νέα σελίδα από προχθές το βράδυ για τον ΠΑΟ Βάρδας στο «κομμάτι» της τεχνικής ηγεσίας, με τους
      «πράσινους» να προχωρούν με τον Ηλία Φωτόπουλο στο τιμόνι τους. Στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής του ΠΑΟΒ, ο κ. Φωτόπουλος παρουσιάστηκε σοβαρός αλλά και αισιόδοξος δίνοντας το δικό του στίγμα.
      «Καταρχήν ευχαριστώ τη διοίκηση για την πρόσκληση – πρόκληση που μου έκανε για ν' αναλάβω την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Βάρδας. Από τη στιγμή που μου έγινε αυτή η πρόταση δεν μπορούσα ν' αρνηθώ. Δεν φοβάμαι τα δύσκολα και θα παλέψω μέχρι τέλους, σε αυτό θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Από κει και πέρα απαιτούνται λίγα λόγια και σκληρή δουλειά, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι», επεσήμανε με νόημα ο Ηλείος προπονητής...
      «Δεν περισσεύσει κανένας»
      Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του, ο Ηλίας Φωτόπουλος έκανε λόγο για μια προσπάθεια στην οποία δεν περισσεύει κανένας. «Είναι γνωστό πως η ομάδα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στην οποία δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε και στο τέλος πιστεύω ακράδαντα πως θα έχουμε ευτυχή κατάληξη», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Φωτόπουλος που ξεκαθάρισε πως άμεσα θα γίνει γνωστό και το όνομα του συνεργάτη του που θα έχει στον πάγκο. Ήδη κάποιες επαφές έγιναν και το θέμα κλείσει ίσως και σήμερα.
      Κανονικά οι Σαραντόπουλος- Γραμματικόπουλος
      Με τον Ηλία Φωτόπουλο στο τιμόνι πλέον, η «Μπάρτσα» καλείται άμεσα ν' ανασυνταχθεί και να κοιτάξει τη συνέχεια που περιλαμβάνει αναμετρήσεις με σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Αναφοράς αξίζει εδώ, πως ο Άγγελος Σαραντόπουλος υπολογίζεται κανονικά και εκ παραδρομής γράφτηκε πως διακόπηκε η συνεργασία. Αλλαγή δεδομένων είχαμε και για τον Γιώργο Γραμματικόπουλο που συνεχίζει κανονικά. Το Δ.Σ. εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει χαρακτηριστικά:
      «Μετά την απολογία του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Γραμματικόπουλου, κρίθηκε σκόπιμη από το Δ.Σ. της ομάδας μας η συνέχιση της συνεργασίας μας μαζί του ως ένδειξη καλής πίστης εκατέρωθεν. Όλοι μαζί, παίκτες και διοίκηση εργαζόμαστε με κοινό στόχο το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο μας προσπερνώντας αντιδικίες και μνησικακίες ως οφείλουμε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στο οποίο φιλοδοξούμε να συνεχίσει επάξια η ομάδα μας». Σε ότι έχει να κάνει με το ματς του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό, στα πλάνα του κ. Φωτόπουλου κανονικά υπολογίζονται οι Γιάννης Αποστολόπουλος και Θανάσης Φωτόπουλος ποδοσφαιριστές που ήταν τιμωρημένοι και δεν έπαιξαν στο Κιβέρι.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ