Drop Down Menus

      Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

      ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ... ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ..


      Ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ...

      Ο Π.Α.Ο Βάρδας κατάφερε με γκολ του Κωνσταντινίδη στο 82’ να πάρει ένα χρυσό βαθμό στο «Θώδειο» .
      ..
      Δείχνοντας και πάλι για ακόμα μια φορά πολύ καλά στοιχεία,και αν ήταν λίγο περισσότερος τυχερός στις ευκαιρίες που του δόθηκαν, τώρα θα πανηγύριζε μια πολύ σημαντική νίκη .

      Η ομάδα μας πατούσε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο 8ο λεπτό βρέθηκε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ, όταν ο Γ. Πολίτης μέσα από την περιοχή πλάσαρε για να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
      Στο 15’ νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ, με τον Κωνσταντινίδη, που από πλάγια έκανε την σέντρα – σουτ και πριν η μπάλα φτάσει στον αμαρκάριστο Γκάτση ο οποίος ήταν έτοιμος να σκοράρει, παρενεβλήθει ένας αμυντικός του Λουτρακίου και έσωσε την ομάδα του.
      Στο 30’ ο Παναγόπουλος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Διαμαντή .
      Στο 44’ είχαμε την φάση που κέρδισαν το πέναλτι οι γηπεδούχοι σε χέρι του Ανδριέλου και τον Σιώκο να το μετατρέπει σε γκολ γράφοντας το 1-0 με το οποίο και προηγήθηκαν στο σκορ.

      Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» άσκησαν αρκετή πίεση ισοφαρίζοντας στο 82’ με πέναλτι του εκτελεστή Κωνσταντινίδη που ευστόχησε από τα έντεκα βήματα νικώντας τον Διαμαντή.
      Ενώ 2’ αργότερα ο Ντόμας σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε (κακώς) κατόπιν υπόδειξης της βοηθού για οφσάιντ.
      Απόφαση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων.

      Ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ με το βαθμό αυτό διατήρησε την επαφή του με τις πρώτες θέσεις αφού βρίσκεται με 23 βαθμούς στην πρώτη πεντάδα ...
      Να σημειωθεί ότι πολύ καλή ήταν και η πρώτη εμφάνιση του Λουμπαρδέα με τα «πράσινα»,ενώ απο τον αγώνα απουσίαζαν οι τιμωριμένοι Αγουρίδης και Πολυχρόνης ...

      ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Ν. Μεσολόγγης): Διαμαντής, Νικολάου, Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλης, Τσώκος, Παπουτσής, Μάγκος, Κωβαίος(68’ Δημάκης), Ζερβός, Αποστολάκης (70’ Σελμανάι)

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος): Καπετανάκης, Π. Πολίτης, Παναγόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Γκάτσης, Ντόμας, Κωνσταντινίδης, Λουμπαρδέας(68’ Καζαντζής)...

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ