Drop Down Menus

      Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

      Θετική εικόνα είχε o Παμβουπρασιακός στο τελευταίο νικηφόρο φιλικό του με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο 1-0.



      Χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του τη δεδομένη χρονική στιγμή έβγαλε ο Ηλίας Φωτόπουλος στο νικηφόρο φιλικό με τον Παναιγιάλειο
      (1-0). Οι «πράσινοι» είχαν αγωνιστική διάθεση, ενώ σε γενικές γραμμές ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους. Έτσι, η τεχνική ηγεσία έμεινε ικανοποιημένη από τα όσα είδε. Κέρδισε 1-0 με έναν αντίπαλο μίας κατηγορίας πιο πάνω και έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Νικολόπουλος άνοιξε το σκορ στο 69' με πέναλτι σε ανατροπή του Σαμπανέι ενώ νωρίτερα είχε κλασική ευχέρειά να ανοίξει το σκορ με τον Γούρμο.

      Ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο με τους:
      Κωνσταντινόπουλος Καρούτης Αγουρίδης, Σιδέρης, Βραχνής, Γ.Πολίτης, Νικολόπουλος, Βατσής, Ντόμας, Γούρμος, Σαμπανέι
      Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι:
      Καπούταγλης, Σκλαβενίτης, Πασπαλιάρης, Σοφιανόπουλος Ανδριέλος, Παλιάτσας, Λούρμπας, Καλογερόπουλος.
      Για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία (Π.Πολίτης Καζαντζής Μελέκος Φωτόπουλος)
      Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος (73΄Αθανασίου), Σανδραβέλης (46' Ρότα), Πατινιώτης (46' Πολυχρονιάδης), Βλάχος (60' Κουτσοποδιώτης), Κοντοές (60' Στίκας), Μωυσίδης (46' Μωυσίδης), Γκοτσούλιας (60' Μιχαλόπουλος), Μπούζας (69' Ρέλλας), Καζβριρόπουλος (46 Πάμπλο Πουκέτα- Ουρουγουανός, υπό δοκιμή), Μπουρλάκης (60' Κασναφέρης), Ξόμπλιος (69' Κομοκίδης)

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ