Drop Down Menus

      Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

      ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠ'ΤΟ Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 17.30

      Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ Ι.ΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ (πεμπτη 28/9 και ωρα 17.30 ) ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΟΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΣΜΑΡΝΑΚΗ ...
      ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!! 

      Το όνομα ΣΜΑΡΝΑΚΗ είναι συνυφασμένο με την επαγγελματική εκπαίδευση τα τελευταία 41 χρόνια στην Ηλεία,
      προσφέροντας στις νέες και στους νέους του τόπου μας επαγγελματική εξειδίκευση και αποκατάσταση σε επαγγέλματα που γνωρίζουν άνθηση παρά την οικονομική κρίση. Η τελευταία στατιστική μελέτη του Οργανισμού ΣΜΑΡΝΑΚΗ για την πορεία των αποφοίτων του έδειξε συνολικά 9.237 αποφοίτους και 82% απορρόφηση στην αγορά εργασίας, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα στο νομό Ηλείας και πανελλαδικά.

      Ειδικότητες
      Αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις των καιρών και σε διαρκή επαφή με την αγορά εργασίας το Ι.Ε.Κ. ΣΜΑΡΝΑΚΗ δίνει τη δυνατότητα στις νέες και τους νέους της  Ηλείας να σπουδάσουν επάγγελμα  επιλέγοντας  μια από τις   22 ειδικότητες για αποφοίτους – λυκείου:
      Τεχνικός αρτοποιός-ζαχαροπλαστικήςΤεχνικός μαγειρικής τέχνης – αρχιμάγειρας (Chef)Τεχνικός κομμωτικής τέχνηςTεχνικός αισθητικής ποδολογίας καλλωπισμού νυχιών & ονυχοπλαστικήςΤεχνικός αισθητικής τέχνης και μακιγιάζΒοηθός φαρμακείουΔιασώστης – πλήρωμα ασθενοφόρουΒοηθός νοσηλευτικής γενικής νοσηλείαςΤεχνικός συντήρησης έργων τέχνης και αρχαιοτήτωνΦύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρωνΤεχνικός ανελκυστήρωνΤεχνικός βιολογικής/οργανικής γεωργίαςΕκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετώνΤέχνη φωτογραφίαςΤουριστικός συνοδόςΠροπονητής αθλημάτωνΥπεύθυνος μονάδας συστηματοποιημένου επισιτισμού (catering)Τεχνικός μηχανοτρονικηςΣτέλεχος τεχνολογίας και ελέγχου τροφίμων και ποτώνΣτέλεχος διοικησης και οικονομίαςΣτέλεχος επιχειρήσεων τυποποίησης, μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προιόντωνΣτέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών (security)

      Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της κρατικής αναγνώρισης σε τίτλους σπουδών  η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών στο ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ, οδηγεί στην απόκτηση Κρατικού Διπλώματος.  Ταυτόχρονα όμως δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εξειδίκευση των σπουδαστών και σπουδαστριών με πολλές ωρες πρακτικής διδασκαλίας: όλα τα μαθήματα διδάσκονται με απ’ ευθείας εφαρμογή και στο εργαστήριο από την πρώτη ημέρα με όλα τα εκπαιδευτικά υλικά εντελώς δωρεάν.

      Πλεονεκτήματα του ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ
      Δίπλωμα αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά από εξετάσεις πιστοποίησηςΟυσιαστική κατάρτιση επιπέδουΕξειδίκευση σε σύγχρονα επαγγέλματαΘεσμοθετημένα επαγγελματικά δικαιώματαΑναβολή στράτευσης για τους άρρενες σπουδαστέςΜειωμένο εισιτήριοΣημαντική πριμοδότηση για Πρόσληψη στο Δημόσιο (150 μόρια)Φοίτηση στο κέντρο του ΠύργουΕυκολίες στην πληρωμή των διδάκτρωνΠολύχρονη εμπειρία στην ιδιωτική εκπαίδευσηΣυνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του νομού αλλά και πανελλαδικάΣύγχρονες εγκαταστάσεις & εργαστήριαΔωρεάν στολές & βιβλία, υλικά εκμάθησης

      Φοίτηση
      Η φοίτηση διαρκεί 5 εξάμηνα (4 εξάμηνα εκπαίδευσης και 1 πρακτικής που μπορεί να γίνει και ταυτόχρονα με τις σπουδές) σε πρωινά ή απογευματινά τμήματα (ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών) από εκπαιδευτές επιτυχημένους επαγγελματίες και πτυχιούχους με πολύχρονη εμπειρία.
      Τα μαθήματα γίνονται στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ σε αίθουσες με χρήση σύγχρονων εποπτικών μέσων και σε εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα για τις ανάγκες κάθε ειδικότητας.  Στο πρακτικό μέρος παρέχονται εντελώς δωρεάν όλα τα απαραίτητα μέσα, προϊόντα και υλικά για την ενασχόληση όλων των καταρτιζομένων.

      Η φοίτηση στο Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. ΣΜΑΡΝΑΚΗ  εξασφαλίζει στους σπουδαστές  ποιότητα εκπαίδευσης, η οποία διασφαλίζεται από τις διαρκείς επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων, σε υψηλού επιπέδου συνεργασίες εκπαίδευσης, σε νέες τεχνολογίες καθώς και σε σύγχρονες  υλικοτεχνικές αλλά και κτιριακές υποδομές.  Ταυτόχρονα όμως δίνει και την δυνατότητα επιλογής σπουδών στους αποφοίτους λυκείου κοντά στον τόπο κατοικίας τους, με προσιτά δίδακτρα ώστε η οικονομική κρίση να μην στερήσει το δικαίωμα εκπαίδευσης και επαγγελματικής αποκατάστασης από  κανένα νέο ή νέα του νομού μας.

      Πρακτική άσκηση και επαγγελματική αποκατάσταση
      Η πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων εξασφαλίζεται από το ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ χωρίς να έχει άγχος ο καταρτιζόμενος να βρει μόνος του επιχείρηση, εκτός και αν το επιλέξει.  Οι τοποθετήσεις των σπουδαστών μας γίνονται σε μεγάλα ξενοδοχεία ή αλυσίδες ξενοδοχείων, ιδιωτικές επιχειρήσεις ανάλογα με την ειδικότητα.

      Σεμινάρια-συμμετοχή σε δράσεις
      Εκτός, όμως, από την άρτια επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σ' ένα περιβάλλον υψηλών και σύγχρονων προδιαγραφών με άριστους εκπαιδευτές, η κατάρτιση στο Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ έχει και ανθρώπινο χαρακτήρα. Διοργανώνονται εκπαιδευτικές εκδρομές, ενημερωτικά σεμινάρια, συμμετοχή σε εκθέσεις του κάθε κλάδου. Εδώ οι κλίσεις, τα ειδικά ταλέντα και οι δεξιότητές  μπορούν να βρουν μια πραγματικά δημιουργική διέξοδο. Γιατί το πλήρες σύνολο από πολιτιστικές, πνευματικές και αθλητικές δραστηριότητες και παροχές, που αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ, δίνει την ευκαιρία στον κάθε σπουδαστή να αναπτύξει ολοκληρωμένα και πολύπλευρα την προσωπικότητά του. Ένα παράδειγμα αποτελεί η στήριξη της θεατρικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Πύργου σε χτενίσματα και μακιγιάζ κατά την παράσταση «Μαντάμ Σουσού», η στήριξη του Γηροκομείου Αγ.Παντελεήμων, η στήριξη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, του Πανεπιστημίου Πατρών κλπ.
      Παράλληλα η συμμετοχή του Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ στο πρόγραμμα Erasmus+ δίνει  τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να ταξιδέψουν στην Ευρώπη με υποτροφία για να βελτιώσουν  τις  δεξιότητες τους, να επιμορφωθούν και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία.

      Πληροφορίες – Εγγραφές
      Αν σας ενδιαφέρει το επαγγελματικό σας μέλλον η σωστή επιλογή είναι μόνο μια: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ!
      Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν καθημερινά πρωί 9:00-2:00 και απόγευμα 6:30-8:30 στον
      Πύργο, Ερμού 15 1ος όροφος
      Τηλ. 26210-27014, κινητό: 6980602008

      Facebook: ΙΕΚ Σμαρνακη/Σχολες Σμαρνακη

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ