Drop Down Menus

      Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

      Μεσσηνιακός - Παμβουπρασιακός 1-1 ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

      Mεγάλη νίκη με 2-1 επί της πρωτοπόρου ΑΕ Καραϊσκάκης πέτυχε ο ΠΑΟ Βάρδας...Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΠΑΟ Βάρδας έκανε την ανατροπή και με δυο γκολ του Γραμματικόπουλου στο 55 και στην εκπνοή της αναμέτρησης νίκησε με2-1 την ΑΕ Καραϊσκάκης..



      .Μεγαλη εμφανιση απο την ομαδα του ΑΝΔΡΕΑ ΖΗΚΟΥ καταφερε μια μεγαλειωδη νικη απεναναντι στην μεχρι προτεινος πρωτοπορου ομαδα της Αρτας...Μεγαλος πρωταγωνιστης του αγωνα δεν ειναι αλλος απο τον Γιωργο Γραμματικοπουλο,ο οποιος εκτος των δυο γκολ που πετυχε ηταν αυτος που με την αποδοση του παρεσυρε και τους υπολοιπους παιχτες του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ να εχουν την μεγιστη αποδοση ωστε να ερθει αυτη η μεγαλη νικη...


      Τι κι αν η ομαδα μας εμεινε πισω στο σκορ βρηκε τα ψυχικα αποθεματα και παλεψε το παιχνιδι μεχρι το τελευταιο λεπτο και δεν μας εδειξε ουτε μια στιγμη οτι αρκειτε στον βαθμο τησ ισοπαλιας...


      αξιζουν πολλα συνχαρητηρια στους παιχτες και τον προπονητη για την νοοτροπια νικητη που εχουν....

        - Πρώτη καλή φάση στον αγώνα, σουτ του Γραβάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδιωξε ο Θωμάς.
      10΄ - Μετά από φάουλ του Γ. Πολίτη, ο Ντεντόπουλο από κοντά έστειλε την μπάλα πολλά μέτρα άουτ.
      15΄ - Συμπληρώθηκε ένα τέταρτο αγώνα στην Βάρδα, στο 0-0, χωρίς σκορ και στην Καλαμάτα.
      17΄ - Σημαντική φάση για τους γηπεδούχους, μετά από φάουλ του Πασπαλιάρη και αδράνεια της άμυνας του Καραϊσκάκη, το σουτ του Γραμματικόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Καραγκούνη.
      21΄ - Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ Βάρδας, όταν μετά από σέντρα του Π. Πολίτη, το σουτ του Ντεντόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Καραγκούνης.
      30΄ - Μισή ώρα αγώνα στην Βάρδα, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο ανάμεσα στην δύο ομάδες.
      42΄ - Φτάνουμε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Βάρδα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μπροστά στις δύο εστίες.
      44΄ - Αδύναμη κεφαλιά από τον Ντεντόπουλο, ο Καραγκούνης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.
      45΄ - Τεράστια διπλή ευκαιρία για την ΑΕ Καραϊσκάκης, μετά από φάουλ του Σκερλετίδη, το σουτ του Κόλλινς έδιωξε εντυπωσιακά ο Θωμάς και στη συνέχεια της φάσης μόνος του στην μικρή περιοχή ο Γεωργόπουλος έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
      ΗΜΧ. - Ημίχρονο στην Βάρδα, στο 0-0 οι δύο ομάδες...
      46΄ - Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο δημοτικό στάδιο Βάρδας.
      48΄ ΓΚΟΛ!!! 0-1!!! - Ανοίγει το σκορ η Αρτινή ομάδα, όταν άλλαξαν ωραία την μπάλα οι ποδοσφαιριστές της, ο Γεωργόπουλος έκανε την κάθετη πάσα στον Σκερλετίδη και αυτός αφού πέρασε και τον Θωμά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βάρδας!
      54΄ ΓΚΟΛ!!! 1-1! - Άμεση η ισοφάριση για τον ΠΑΟ Βάρδας, όταν μετά από σουτ του Γ. Πολίτη, ο Γραμματικόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1.
      62΄ - Η ΑΕ Καραϊσκάκης κρατάει μπάλα στα τελευταία λεπτά και προσπαθεί να απειλήσει. Π

      67΄ - Έχει ανέβει τα τελευταία λεπτά η Αρτινή ομάδα, αλλά το σκορ παραμένει στο 1-1..
      72΄ - Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Ντεντόπουλο να βρίσκεται αφύλακτος μέσα στην περιοχή, αλλά τον Καραγκούνη να μπλοκάρει την μπάλα.
      82΄ - Λίγα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, παραμένει το 1-1 στην Βάρδα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕ Καραϊσκάκης.
      90΄ ΓΚΟΛ!!! 2-1! - Μακρινό σουτ του Γραμματικόπουλου, στο "Γ" της εστίας του Καραγκούνη, εκπληκτικό γκολ και ανατροπή για τον ΠΑΟ Βάρδας.


      ΤΕΛΟΣ - Έληξε το παιχνίδι στην Βάρδα με 2-1

       
      Διαιτητής: Μπλούνας Ιωάννης (Φθιώτιδας)
      Βοηθοί: Καραγιάννης Σ. (Φθιώτιδας) - Μπούνος Κ. (Φωκίδας)
      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ανδρέας Ζήκος): 1. Θωμάς, 2. Πολίτης Π., 3. Παναγιωτόπουλος, 4. Καραχάλιος, 5. Τσολόπουλος, 6. Τσουκαλάς Δ., 7. Πολίτης Γ., 8. Ανδριέλος, 9. Ντεντόπουλος, 10. Πασπαλιάρης (65΄ Τσουκαλάς Π.), 11. Γραμματικόπουλος.
      ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Ηλίας Μαγκάκης): 1. Καραγκούνης, 2. Παπανίκου, 3. Παναγιώτου, 4. Αβραμίδης, 5. Μπαλάφας, 6. Κόλλινς, 7. Χήρας (74΄ Κυριάκης), 8. Χούσος, 9. Σκερλετίδης, 10. Γεωργόπουλος, 11. Γραβάνης.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ