Drop Down Menus

      Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

      Με δύο πέναλτι υπερ των γηπεδούχων και μια αποβολή για την ΒΑΡΔΑ ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.


      Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι με δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων  και μια αποβολή  για την ΒΑΡΔΑ  ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

      Ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ είχε πολλούς παίκτες σε κακή μέρα και σε συνδυασμό
      με την κακή διαιτησία του κ ΔΡΑΓΑΤΗ και των βοηθών του,δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς απο τον ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ, που αν έπαιζε όλα τα παιχνίδια με αυτό το πάθος θα είχε ένα πετυχημένο  πρωτάθλημα της Γ´ΕΘΝΙΚΗΣ.
      Άτυχη στιγμή στο 43' για τον Σ.ΤΣΟΥΚΑΛΑ που σε μια διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε στη μύτη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
      Το φιλμ του αγώνα 
      Ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ προηγήθηκε στο σκορ με τον   Ντεντόπουλο στο 29' για να ισοφαριση στο 44´με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντωνόπουλου η ομάδα του ΠΦΟ. 
      Ο ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ  έχασε πέναλτι με τον Αντωνόπουλο  στο 60' (απέκρουσε ο Θωμάς), ενώ την κόκκινη κάρτα του διαιτητή  σε αυτή τη φάση είδε ο Παναγιωτόπουλος αφού πρώτα ο δεύτερος λάινσμαν δεν είδε καθαρό οφσάιντ.
      Μεγάλες ευχερείες για την ΒΑΡΔΑ ήταν στο 40'  και στο 68' με τον Ντεντόπουλο  αλλα η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο και κάθετο δοκάρι αντίστοιχα της ομάδας του ΠΦΟ 
      Στο 76' σε σουτ πλασέ του Π.Τσουκαλά  και στο 83' σε πλασέ του Π.Πολίτη  οι αμυντικοί έβγαλαν την μπάλα πάνω στην γραμμή 
      90´ μεγάλη απέκρουσε σε κεφαλιά Ντεντόπουλου απο τον Αντωνόπουλο 
      ΠΦΟ. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
      Αντωνόπουλος Γερασιμόπουλος Τζουμάκας Παΐκοπουλος Κουτελιέρης Καμαρινος Βατσής  Μπουτσικάκης Λυμπέρης Αντωνόπουλος Παπαθεοδώρου
      ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ
      Θωμάς  Παναγιωτόπουλος Βέρρας Βραχνής Τσολόπουλος Σ.Τσουκαλάς Γ.Πολίτης Ανδριέλος Ντεντόπουλος Π.Τσουκαλάς Γραμματικόπουλος.






      Με το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ  παρέμεινε στην έβδομη  θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και σε απόσταση αναπνοής απο την επικίνδυνη ζώνη.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ