Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων κάνει πρεμιέρα σήμερα 14/9 η ομάδα μας.Τις υποχρεώσεις του στη Γ Εθνική αρχίζει σήμερα ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ


Η Μπάρτσα στον 3ο όμιλο αντιμετωπίζει τον ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ (17.00) στο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΛΑΚΟΣ .Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να μπει με το... δεξί και να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα την φετινή χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Κώστας Σταματίου με εξαίρεση τον Σαρανταυγά που θα χάσει μεγάλο μέρος από την φετινή χρονιά εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του σε φιλικό της προετοιμασίας. Αντίθετα τα νέα για τον νεαρό Οικονομόπουλο είναι καλύτερα αφού ο παίχτης έχει ξεκινήσει προπονήσει και σιγά σιγά μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.


Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους τις Βάρδας και τις γύρο περιοχές εν όψει του αγώνα με αντίπαλο τον ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.Ελπίζουμε και ευελπιστούμε ότι με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ