Drop Down Menus

      Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

      Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ...


      Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ  ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

      ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ( την ερχομένη εβδομάδα 22-10 πραγματοποιεί αιμοδοσία ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 13ΟΚΤΩΒΡΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ Η
      ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ  " ΣΤΑΘΜΟΣ "  ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ ΟΠΟΥ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ .
      ΤΑ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ...

      Η Αποστολή από την Ουκρανία συμμετέχει στο Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ του Λαϊκου Τραγουδιού και Χορού στον Πύργο...
      Η Ουκρανική αποστολή των λαϊκων καλλιτεχνικών συγκροτήματων από την πόλη Μαριούπολη και από τα ελληνικά χωριά της περιοχής της Αζοφικής θάλασσας λαμβάνει μέρος στο Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ του Λαϊκου Τραγουδιού και Χορού, που διεξάγεται από τις 9 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Οκτωβρίου του 2015 στον Πύργο και στον χώρο Παλαίου Δημαρχείου της Αρχαίας Ολυμπίας ύπο την αιγήδα της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας με την υποστήρηξη του δήμου Πύργου και την συνεργασία με την Ομοσπωνδία των Ελληνικών Συλλόγων της Ουκρανίας.
      Επικεφαλής της απόστολής είναι η πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Συλλόγων της Ουκρανίας κυρία Αλεξάνδρα Προτσένκο-Πιτσατζί.

      Українська делегація бере участь у Міжнародному фестивалі народної пісні і танцю в м.Піргос

      Українська делегація народних творчих колективів з м. Маріуполь та грецьких сіл Приазов’я бере участь у Міжнародному фестивалі народної пісні і танцю, що проходить з 9 по 16 жовтня 2015 р. у Греції, у м. Піргос та Стародавній Олімпії (регіон Ілія), під егідою Митрополії Ілії Елладської Православної Церкви, за підтримки мерії Піргосу та у співпраці з Федерацією Грецьких Товариств України. Очолює делегацію голова Федерації Грецьких Товариств України О.І.Проценко-Пічаджи.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ