Drop Down Menus

      Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

      ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ... ΝΙΚΗ ΜΕ 2-0 ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ...

      Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ...

      ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ
      ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠ'  ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ..

      Ο «ημίθεος» έχασε -δίκαια- με 2-0 από τον καλύτερο ΠΑΟ Βάρδας.
      Η Βάρδα ήταν ανώτερη, αιφνιδίασε τον «ημίθεο» και με δύο γκολ (ένα σε κάθε ημίχρονο) έφυγε από τα Ψαχνά με το «τρίποντο» της νίκης.

      Το ματς από το πρώτο λεπτό ήταν ανοικτό, γρήγορο και με ρυθμό. Κι αυτά ήταν στοιχεία που τα είχε πιο έντονα στο παιχνίδι του ο ΠΑΟ Βάρδας, που πήρε αμέσως τον έλεγχο του αγώνα με ταχύτατες μεταβιβάσεις, καλό passing game και κάθετο ποδόσφαιρο, που δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Ηρακλή Ψαχνών.

      Ο ΠΑΟ Βάρδας, μία δουλεμένη ομάδα που …έβλεπε γήπεδο, με καθαρό μυαλό, ενώ από τη μεριά του ο Ηρακλής φαινόταν ότι είχε πρόβλημα στα μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου.

      Η ομάδα της Ηλείας κυριάρχησε απο την αρχή του αγώνα και ευτύχησε στο 25΄ όταν και προγήθηκε με τον Κωνσταντινίδη από ασίστ του Νικολόπουλου, όμως ο ίδιος παίκτης είχε αποτύχει να ανοίξει το σκορ στο 2΄ και το 12΄ σε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Ο Ηρακλής ξύπνησε στο τελευταίο 20λεπτο απείλησε στο 31΄με τη σέντρα του Ντέντη να κόβεται λίγο προ του Φαμπρίς, και στο 45΄ο Κωνσταντινόπουλος έδιωξε δύσκολα το φαουλ του Καρκασίνα.

      Το παιχνίδι τελείωσε στο 56΄ όταν το σουτ του Πολυχρόνη κόντραρε στα σώματα και αντί να καταλήξει στην αγκαλιά του Κουμή άλλαξε πορεία και πήγε στα δίχτυα για το 0-2.

      Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι ομάδα της Μεσσαπίας δεν τα κατάφερε και δεν είχαν ούτε την ικανότητα, αλλά ούτε και το κουράγιο να γυρίσουν το ματς.
      Η Βάρδα με την εμπειρία και την ποιότητα των παιχτών που διαθέτει κατάφερε να πάρει την νίκη και να αποδράσει με τους τρείς βαθμούς αυτής μέσα απο μια δύσκολη έδρα αυτή του Ηρακλή Ψαχνών ....

      Ηρακλής Ψαχνών (Γ, Μωυσιάδης); Κουμής, Κόκκαλης, Σενάι, Ζαχαράκης, Μπριλάκης, Αθανασίου, Φαμπρίς, Καπνόπουλος (57΄Δούλος), Τόρες, Καρκασίνας, Ντέντης (68΄Πανάγου)

       ΠΑΟ Βάρδας: Κωνσταντινόπουλος, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σίδερης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας (87΄ Παναγόπουλος), Γκάτσης (67΄ Καζαντζής), Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης, (75Άποστολόπουλος)

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ