Drop Down Menus

      Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

      ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ 3-0 το Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ στην ΖΑΚΥΝΘΟ

      Η ΜΠΑΡΤΣΑ νίκησε 3-0
        το Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ  στην Ζάκυνθο χάρη σε τέρματα των Καζαντζή 23΄61΄Πολυχρόνη 28΄
      Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε κανένα
      περιθώριο στην τοπική ομάδα να διεκδίκηση κάτι σε αυτό το παιχνίδι.
      Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟ Βάρδας και πήρε αυτό που ήθελε έχοντας πλέον τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα ...

      Ανώτερη ομάδα της Βάρδας στο Δημοτικό γήπεδο του Μαχαιράδου για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

      Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και για 15 περίπου λεπτά «βραχυκύκλωσαν» τους παίκτες της Βάρδας. Ο Λεβάντες είχε τρεξίματα και δυνατά μαρκαρίσματα, δεν είχε όμως την δυνατότητα να απειλήσει με αξιώσεις την περιοχή της αντιπάλου. Η μόνη φάση και μοναδική που έκανε η νησιώτικη ομάδα ήταν στο 20 όταν ο Κουτσακιώτης έβγαλε σέντρα από δεξιά ο Πλατέλλας έκανε την προβολή αλλά ο Κωνσταντινόπουλος έκανε σωστή έξοδο και πρόλαβε τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό!

      Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έχοντας την δύναμη αλλά και την εμπειρία τις φάσεις που δημιούργησαν τις έκαναν γκολ!

      Συγκεκριμένα στο 25΄ ο Καζατζής βρέθηκε σε καλή θέση και με πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Δεν πέρασαν 5 λεπτά οι «πράσινοι» στην δεύτερη επίσκεψη στα καρέ του Βοζαϊτη έκαναν το 0-2 με τον Πολυχρόνη! Κάπου εκεί «κλείδωσαν» και τη νίκη! Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι κυκλοφορούσαν ωραία την μπάλα και κράτησαν του παίκτες του Λεβάντε μακριά από την εστία τους!

      Το ημίχρονο έληξε 0-2 σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς! Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι. Ο Λεβάντες βγήκε κουρασμένος και χωρίς πάθος και όρεξη να μπει και πάλι στο παιχνίδι! Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πάρα πολύ την εστία του Βοζαίτη .

      Στο 62΄ ο Καζατζής αυτή την φορά με κεφαλιά ανέβασε τον δείχτη στου σκορ στο 0-3! Οι γηπεδούχοι έριξαν «λευκή πετσέτα», δεν είχαν αντοχή να κυνηγήσουν τις φάσεις, φαινόταν ότι οι «πράσινοι» ήταν μια κλάση ανώτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 75΄ μετά από λάθος του Τζιαφέρη ο Καζάτζής πήρε την μπάλα, προσπάθησε να περάσει τον Βοζαίτή για να κάνει χατ τρικ αλλά ο ζακυνθινός τερματοφύλακας του πήρε την «μπουκιά μέσα από το στόμα» καθώς μπλοκάρισε την μπάλα!

      Στο 86΄ ο Πολίτης βρέθηκε μόνος στην περιοχή του Βοζαϊτη αλλά αστόχησε από πολύ καλή θέση! Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον ΠΑΟ Βάρδας να πανηγυρίζει την 3η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα!

      ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Θανάσης Σταματόπουλος): Βοζαΐτης, Κοντούλης (57΄ Μουτσάι), Γεωργούσης, Σιδηρόπουλος, Τζιαφέρης Αθ., Λαλαής, Κωστακιώτης, Μπινιχάκης, Τσανακτσόγλου, Κολοβάκης (41΄ Μ. Μαρούδας), Πλατέλλας (82΄ Π. Μαρούδας).

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος):Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος, Πολίτης Γ. (66΄ Αποστολόπουλος), Ντόμας, Καζάντζης (84΄ Κουραχάνης), Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (82΄ Παναγόπουλος).

      Παναργειακός-Ηρακλής Ψαχνών 1-0
      ΑΟ Χαλκίς-ΑΕ Σπάρτης 4-0
      ΑΟ Λουτράκι-ΑΕ Ερμιονίδας
      ΑΟ Λεβάντε-ΠΑΟ Βάρδας 0-3
      Καλαμάτα-Αιολικός 1-1
      Παναρκαδικός-Βύζας Μεγάρων 3-0
      Δόξα Μανωλάδας-Κανάρης Νενήτων 3-1

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ