Drop Down Menus

      Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

      ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ


      Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ συνάντησε απαγορευτικό απόπλου πλοίων για τα νησιά του Αιγαίου και έτσι μετά από αναμονή κοντά 5 (!) ωρών της αποστολής μέσα στις καμπίνες του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, τους δόθηκε εγγράφως και επισήμως το «απαγορευτικό».


      Οι καιρικές συνθήκες εμπόδισαν να ταξιδέψει το πλοίο «Αριάδνη» από τον Πειραιά για την Μυτιλήνη με αποτέλεσμα η αποστολή του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ να «εγκλωβιστεί» στο λιμάνι του Πειραιά.

      Η Αποστολή του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ όπως και όλοι οι επιβάτες που ήταν να ταξιδέψουν για Χίο-Μυτιλήνη επιβιβάστηκαν ως όφειλαν στο πλοίο και ανάμεναν για την άρση του απαγορευτικού.
      Σε αυτές τις περιπτώσεις ο κόσμος που είναι να ταξιδέψει παραμένει μέσα στο καράβι και αναμένει ...

      Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το απαγορευτικό η αποστολή της ομάδας μας επιστρέψε απ' αυτή την ταλαιπωρία (από τις 3 το απόγευμα αναχώρησαν για τον Πειραιά και έφτασαν στις 5 το πρωί (!) στη βάση τους ) στην Βάρδα,ενώ άγνωστο είναι πότε θα γίνει ο αγώνας ...

      Ο αγώνας (ΑΙΟΛΙΚΟΣ-Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ) φυσικά την Κυριακή στις 3 το απόγευμα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στην Μυτιλήνη αναβάλλεται και θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει προσεχώς η ΕΠΟ.

      Στην ίδια μοίρα και η αποστολή της Α.Ε Σπάρτης που έπαιζε με τον Κανάρη Νενήτων στην Χίο ...

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ