Drop Down Menus

      Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

      ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

      Μέσα σε καλό κλήμα στο δημαρχείο Βάρδας πραγματοποιήθηκε χτες η Γενική Συνέλευση
      του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ και ουσιαστικά σήμανε και την αφετηρία του σχεδιασμού  της επομένης σεζόν που θα βρει την Μπάρτσα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη ΓΈΘΝΙΚΗ.
      Στη συνέλευση που το παρών έδωσαν περίπου 30 άτομα αρχικά έγινε ο απολογισμός για τη χρονιά που έφυγε τόσο σε οικονομικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο που στέφτηκε με επιτυχία.
      Όσο αφορά το οικονομικός  σκέλος έγινε αναλυτική συζήτηση των στοιχείων  και κοινό συμπέρασμα είναι πως καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια από όλους ενώ σημαντική ήταν για άλλη μια χρονιά η βοήθεια του φίλαθλου κόσμου της Μπάρτσας. Ειδικότερα από τα νούμερα που έγιναν γνωστά σχετικά με το μπάτζετ, παραπάνω από τα μισά χρήματα έχουν  δοθεί από τους φιλάθλους με διάφορους τρόπους(εισιτήρια διαρκείας διαφημίσεις συνδρομές  χορηγίες).

      Το κομμάτι επόμενη μέρα επισημάνθηκε πως πρέπει να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν όλοι προκομμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και τη νέα χρονιά, για το λόγο αυτό το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επαφές και συζητήσεις με διάφορα άτομα με απώτερο σκοπό η Μπάρτσα να παρουσιαστεί εξίσου δυνατή τη νέα σεζόν.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ