Drop Down Menus

      Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

      ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΪΝΗ


      1. Ο ΠΑΟΒ έχει ξεκινήσει δυναμικά το νέο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις στις τρεις νίκες. Περιμένατε αυτή την εκρηκτική αρχή;

      Η ομάδα μας δεν μας εκπλήσει με την σταθερά ανοδική της πορεία.Εμείς που ζούμε την
      καθημερινοτητά μας μαζί της ξέρουμε απο πρώτο χέρι τις δυνατότητες και την δυναμική της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.Ερχόμενη απο μια περσινή πολύ καλή αγωνιστική χρονιά,εμείς ως διοίκηση ήταν υποχρεωσή μας να διαφυλάξουμε τον κορμό της ομάδας και να κάνουμε οτι είναι δυνατόν ώστε να την δυναμώσουμε.Πιστεύω οτι το εκρηκτικό ξεκίνημα είναι απόρεια της σωστής και προσεγμένης δουλειάς που γίνεται στον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ.
      Πιστεύουμε και ευλπιστούμε γιατί πιστεύουμε και εμπιστευόμαστε πολύ τους ποδοσφαιριστές μας οτι θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.


      2. Τι να περιμένει ο κόσμος από την φετινή «Μπάρτσα»; Μέχρι που μπορεί να φτάσει;

      Ο κόσμος της Βάρδας αυτό που σαν διοίκηση,μα πάνω απ' όλα σαν οπαδοί της να περιμένει απο εμάς είναι να του υποσχεθούμε οτι η ομάδα και οι παίχτες της σε κάθε αγώνα θα αγωνίζονται με όλες τις δυνάμεις τους προσπαθώντας παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο μέσα σε καθαρά αγωνιστικά πλαίσια να παίρνουν την νίκη στούς αγώνες.Το πού μπορεί να φτάσει κανείς δεν το ξέρει και είναι πολύ νωρίς για να ενθουσιαζόμαστε.
      Εμείς οι διοικούντες και ειδικά εγώ προσωπικά δεσμεύομαι οτι θα είμαι δίπλα σε οτι κι αν μου ζητηθεί, σε οτι θα χρειαστεί για να είναι η ομάδα  ανταγωνιστική.

      3. Πόσο μεγάλο κεφάλαιο αποτελεί για τον σύλλογο η στήριξη του κόσμου του;

      Η στήριξη του κόσμου της βουπρασίας πρός τον Παμβουπρασιακό είναι κάτι το μοναδικό και το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ομάδας γιατί χωρίς την βοηθειά του η ομάδα δεν θα μπορούσε να παραμείνει σε τόσο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.Είναι συνεχώς,όπως ήταν πάντα,το μεγάλο στήριγμα  μας και κυρίως όλα αυτά τα χρόνια που η ομάδα μας αγωνίζεται στην Γ'Εθνικη.Όποτε κι αν ζητήθεικε η βοήθεια του κόσμου μας ήταν εκεί για να προσφέρει και αυτό δίνει την δύναμη σ'εμάς στην διοίκηση να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο της ομάδας με περισσότερη θέληση και διάθεση γιατί κόσμος και ομάδα είναι ένα.
      Τους ευχαριστούμε γι αυτό.

      4. Η παρουσία ενός ντόπιου προπονητή, όπως ο Ηλίας Φωτόπουλος, πόσο σημαντική είναι για την ομάδα;

      Το να έχεις προπονητή ένα άνθρωπο που έχει αγωνιστεί στην ομάδα και έχει καταγωγή απο την Βάρδα μόνο κέρδος και τιμή είναι για εμάς.Θέλουμε και προσπαθούμε να δίνουμε ευκαιρίες στο ντόπιο στοιχείο και αυτό φαίνεται ότι ισχύει όπως ισχύει και με ποδοσφαιριστές απο την περιοχή μας και στην περίπτωση του κυρίου Φωτόπουλου ενός καθ'όλα άξιου τεχνικού που πέρα απο τις τεχνικές γνώσεις του, έχει το προνόμιο να ξέρει καλά και να καταλαβαίνει την νοοτροπία της περιοχή μας και τις απαιτήσεις του κόσμου στο να γίνεται καλύτερη η ομάδα.
      Και επίσης μην ξεχνάμε οτι και ο βοηθός προπονητή ο κύριος Βαγγελάκος ειναι κι αυτός δικό μας παιδί.

      5. Αυτό που διακρίναμε από την περασμένη σεζόν, είναι ότι ο ΠΑΟΒ αποτελεί μια «οικογένεια». Ποιο το «κλειδί» ώστε να επιτευχθεί αυτό;

      Ναί είμαστε μια οικογένεια.Και αυτό το έχουμε πετύχει γιατί κυρίως στην διοίκηση είμαστε μια "παρέα" φίλων.Ο καθένας μας στην ομάδα εχει τον ρόλλο του και σεβόμαστε πάρα πολύ την άποψη και την γνώμη του άλλου κάνοντας και βάζοντας το συμφέρον της ομάδας πάνω απ'όλα και κυρίως πάνω απο το όποιο προσωπικό όφελος.
      Και όπως συνηθίζω να λέω είναι οτι όλοι εμείς είμαστε "ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ".
      Πέρα απο τα διοικητικά έχουμε αναλάβει όλοι μας και την συντήρηση του γηπέδου με πολλές ώρες και πολύ κόπο και κόστος και προσωπική εργασία ώστε να προσφέρουμε στον ποδοσφαιριστή τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες.
      Αυτό έχει πολύ εκτιμηθεί απο τους παίχτες μας γιατί βλέπουν και μας να αγωνιζόμαστε,και έχοντας και καθημερινή επαφή μαζί μας το αποτέλεσμα είναι να νιώθουμε όλοι μια οικογένεια.

      6. Ποια ομάδα του 3ο ομίλου θεωρείται φαβορί για την άνοδο στην Β’ Εθνική;

      Σίγουρα το μεγάλο φαβορί και το μεγάλο όνομα στην κατηγορία με μεγάλη ποδοσφαιρικά ιστορία είναι η Παναχαϊκή και είναι πιο κοντά στο να τερματίσει πρώτη.
      Μετά απο εκεί και πέρα φαβορί για να πρωταγωνιστίσει θα έλεγα και την ομάδα του Αιολικού με την οποία παίξαμε και είδαμε οτι διαθέτει ενα πάρα πολύ καλό σύνολο.
      Επίσης νομίζω και ο Φωστήρας Ταύρου είναι κάτι ανάλογο.

      7. Ήδη έχει συμπληρωθεί ένα λεωφορείο φιλάθλων για τον αγώνα της Μεγαλόπολης. Πόσο σημαντικό θεωρείται ότι θα είναι για την ψυχολογία των παικτών και τι μπορούμε να περιμένουμε απ’ αυτούς και σ’ αυτό τον αγώνα;

      Όπως είπαμε κόσμος και ομάδα είναι ένα.Σίγουρα η καλή πορεία έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών και πολλοί θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Μεγαλόπολη ώστε να συμπαρασταθούν και με την φωνή τους και τον παλμό τους να δώσουν δύναμη και ώθηση όπως το κάνουν πάντα τόσα χρόνια ώστε να ερθει ακόμα μια νίκη για την ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΑΣ.
      Το παιχνίδι είναι δύσκολο όπως και όλα τα παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.
      Εμείς θα είμαστε εκεί όπως θα είμαστε πάντα κοντά και δίπλα στην ομάδα μας.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ