Drop Down Menus

      Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

      ΗΤΤΑ ΜΕ 3-2 ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ...

      Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στη Κεφαλονιά από το παλληξουριακό με 3-2

      Ατυχία,έλλειψη συγκέντρωσης και σοβαρά προσωπικά ατομικά λάθη έφεραν το αποτέλεσμα που είναι πολύ οδυνηρό
      και κυρίως για τον τρόπο που αυτο ήρθε...

      Φάσεις και γκολ
      Οι φιλοξενούμενοι της ΒΑΡΔΑΣ στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα θα σταθούν άτυχοι, αφού στο 6’ το μακρινό σουτ του Ντόμα, θα στείλει την μπάλα να βρει στη συμβολή των δοκαριών του Κουστουμπάρδη.

      Ο Κόμητας στην αντεπίθεση θα βγάλει από δεξιά ωραία την μπάλα στην περιοχή για τον Πολλάκη θα απομακρύνουν σε κόρνερ, οι αμυντικοί του Π.Α.Ο.Β.

      Εντυπωσιακή απόκρουση στο κοντινό πλασέ του Κωνσταντινίδη, μετά το γύρισμα του Κουρούτη, από τον Κουστουμπάρδη που θα κρατήσει το "0" στο 15’, ενώ στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί του.

      Στο 23’ ο Λιόσης θα πιάσει το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά και πάλι ο Κουστουμπάρδης θα στείλει την μπάλα κόρνερ με ωραία προσπάθεια.

      Το κόρνερ εκτελεί ο Πολίτης Γ. που φέρνει την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων, εκεί ο Νικολόπουλος πιάνει την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια ο Ανδριέλος με μια δεύτερη θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-1.

      Άμεση θα είναι η απάντηση των γηπεδούχων για την ισοφάριση και το 1-1. Ο Κόμητας θα βγάλει μια σέντρα από δεξιά, ο Ηλ. Αντωνάτος  κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, νικώντας παράλληλα τον τερματοφύλακα Καπούταγλη που έκανε λάθος και κακή εκτίμηση στον αέρα.

      Στο 36’ ο διαιτητής κ. Τσαγκαράκης θα δει χέρι του Λυκούδη στην περιοχή στο σουτ του Καρούτη και υποδεικνύει πέναλτι.
      Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Κωνσταντινίδης και ο Κουστουμπάρδης θα αποκρούσει εντυπωσιακά, διατηρώντας το 1-1 σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα.

      Καλή ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα θα χάσει στο 42΄ο Παλληξουριακός, όταν ο Ηλ. Αντωνάτος μέσα στην περιοχή θα κάνει ένα διαγώνιο σουτ, ο Στ. Βαλεντής κάνει την προβολή, αλλά η μπάλα θα φύγει παράλληλα με την εστία του Καπούταγλη, άουτ.

      Ο Ηλ. Αντωνάτος στο 51’ θα κερδίσει ενα  ανόητο πέναλτι, όταν άτσαλα ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Δημητρίου.
      Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ζαφειράτος που είναι εύστοχος και βάζει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 2-1.

      Στο 54’ θα έρθει και το 3-1 για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου.
      Ο Ζερβός με μια μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων θα βρει τον Πολλάκη, κατ' αρχήν η μπάλα κοντράρει στον Χούσα και ολιγωρία όλης της αμυντικής γραμμής σε δεύτερο χρόνο ο επιθετικός των γηπεδούχων θα πιάσει γυριστό σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καπούταγλη για τρίτη φορά.

      Στο 57’ ο Κουστουμπάρδης σε ετοιμότητα θα νικήσει στο τετ α τετ τους τον Λιόση και θα σώσει από το 3-2.

      Στο 62’ θα έχουμε το 3ο πέναλτι στο παιχνίδι.
      Αυτή την φορά υπέρ των φιλοξενούμενων, μετά από ανατροπή, μέσα στην περιοχή του Ντόμα από τον Λούλουδα.
      Εκτελεί εύστοχα ο Λιόσης που θα μειώσει σε 3-2.

      Στο 85’ οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα το υπόλοιπο του αγώνα, αφού ο Μπράτι θα δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Τσαγκαράκη και αποβάλλεται.

      Ένα διαγώνιο σουτ του Πολίτη Π. στο 87’ θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από την δεξιά γωνία του Κουστουμπάρδη.

      Στο 90+1’ ο Λούλουδας εκτελεί το φάουλ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα φεύγει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καπούταγλη.
      Την ίδια τύχη θα έχει μια παρόμοια εκτέλεση από τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα από τον Πολίτη Γ. στο 90+3.

      Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι και το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Τσαγκαράκη θα βρει του ποδοσφαιριστές και τους φίλους του Παλληξουριακού να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη.

      Οι συνθέσεις
      Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Κουστουμπάρδης, Αραβαντινός (68’ Χασάι), Αντωνάτος Κ., Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης (68’ Μπράτι), Κόμητας, Βαλεντής Στ., Αντωνάτος Ηλ., Πολλάκης (78’ Βαλεντής Αγγ.), Ζαφειράτος (80’ Αρμάντο).

      Π.Α.Ο. Βάρδας:(Ηλ. Φωτόπουλος), Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Νικολόπουλος, Δημητρίου (60’ Μελετίδης), Ανδριέλος, Πολίτης Γ., Ντόμας, Καρούτης (60’ Μάζης), Κωνσταντινίδης (81’ Καλογερόπουλος), Πολίτης Π..

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ