Drop Down Menus

      Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

      ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΩΤΟΠΟΎΛΟΥ

      Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ συνεδρίασε εκτάκτως με θέμα εξετάζοντας την επιθυμία και δήλωση παραιτήσεως του κ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ προς τους ανθρώπους της διοίκησης.

      Ο προπονητής κ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ έχοντας υποβάλλει την παραίτησή του απ' την Κυριακή και ύστερα από εκτενή συζήτηση με τα μέλη της διοίκησης, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας.

      Θεωρούμε ότι όλο το χρονικό διάστημα που ήταν προπονητής στην ομάδα μόνο επικερδής μπορεί να χαρακτηριστεί για τους αθλητές και γενικά για ολόκληρη την ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ.
      Ολοι εμείς τον ευχαριστούμε για την συνεργασία,για όσα έχει προσφέρει, συνδυάζοντας την πολυετή παρουσία του με σημαντικές στιγμές, διακρίσεις και επιτυχίες.
      Η συμβολή του μεγάλη και ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της πολύ επιτυχημένης και ανοδικής πορείας της ομάδας τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ'εθνικής.

      Του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο στην συνέχεια της επαγγελματικής προπονητικής του καριέρας όπως επίσης και κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία στο μέλλον.
      Για εμάς θα παραμένει πάντα ένας πραγματικός Φίλος.

      Με εκτίμηση

      Το Δ.Σ. 

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ